Design tijdschrift
Design tijdschrift
Renovatie

Apartment in Athens

Renovatie Dit appartement op de begane grond, genesteld achter een volgroeide weelderige tuin, werd volledig gestript en getransformeerd in deze moderne omgeving. Het appartement meet 85 m. En beschikt over eigentijdse architectonische elementen, het gebruik van natuurlijke materialen (zoals travertijn en hout), een gedurfde grijze verf in contrast met wit, verzacht door natuurlijk licht en gemarkeerd met verborgen en zichtbare LED-verlichting, plus een aantal industrieel geïnspireerde ontwerpelementen. Het middelpunt van het huis wordt gevormd door een gebogen keukenplafond dat begint achter de wandkast en eindigt als een boekenkast.

Naam van het project : Apartment in Athens, Naam van de ontwerper : Athanasia Leivaditou, Naam van de cli├źnt : Studio NL.

Apartment in Athens Renovatie

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.