Design tijdschrift
Design tijdschrift
Druk Om Elektrische Stekkers Uit Te Werpen

The GAN Switch

Druk Om Elektrische Stekkers Uit Te Werpen Normaal gesproken, als iemand een stekker uit het stopcontact wil halen, moet hij de stroom uitschakelen en met een behoorlijke hoeveelheid energie eruit trekken. Dit conceptuele maar zichtbare idee laat slechts één vinger toe om al het werk te doen. De AAN / UIT-schakelaar die ook als een knop om de stekker uit te werpen, helpt u te vertellen of de stekker op de voeding is aangesloten of niet.

Naam van het project : The GAN Switch, Naam van de ontwerper : Tay Meng Kiat Nicholas, Naam van de cliënt : .

The GAN Switch Druk Om Elektrische Stekkers Uit Te Werpen

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.