Design tijdschrift
Design tijdschrift
Berichtkaart

Standing Message Card “Post Animal”

Berichtkaart Laat de knutselkit voor dierenpapier uw belangrijke boodschappen overbrengen. Schrijf je bericht in de hoofdtekst en stuur het samen met andere delen in de envelop. Dit is een leuke berichtkaart die de ontvanger in elkaar kan zetten en kan weergeven. Bevat zes verschillende dieren: eend, varken, zebra, pinguïn, giraf en rendier. Life with Design: kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt.

Naam van het project : Standing Message Card “Post Animal”, Naam van de ontwerper : Katsumi Tamura, Naam van de cliënt : good morning inc..

Standing Message Card “Post Animal” Berichtkaart

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.