Design tijdschrift
Design tijdschrift
Speelgoed

Rocking Zebra

Speelgoed Kinderen zijn dol op dit speelse schommelspeelgoed, terwijl de eigentijdse look, funky graphics en natuurlijk hout echte blikvangers zijn in het moderne huis. De ontwerpuitdaging bestond uit het behouden van het essentiƫle karakter van een klassiek erfstukspeelgoed, terwijl geavanceerde technieken en een modulair constructiesysteem werden gebruikt om toekomstige extra diersoorten mogelijk te maken met minimale wijzigingen aan onderdelen. Het verpakte product moest ook compact zijn en minder dan 10 kg wegen voor directe verkoopkanalen via internet. Het gebruik van op maat gemaakt printlaminaat is een echte primeur, wat resulteert in een perfecte kleur- / patroonweergave op een volledig krasvast oppervlak

Naam van het project : Rocking Zebra, Naam van de ontwerper : Newmakers, Naam van de cliƫnt : Newmakers.

Rocking Zebra Speelgoed

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.