Design tijdschrift
Design tijdschrift
Openbaar Vervoer

Azur: Montreal Metro Cars

Openbaar Vervoer Het ontwerp van de nieuwe Montreal Metro Cars waardeert de krachtige band die bestaat tussen Montrealers en hun ondergrondse metrosysteem. Meer dan alleen een effici├źnt vervoermiddel, Montreal's nieuwe metro-auto's bieden zowel de stad als haar inwoners de middelen voor een betere levenskwaliteit voor de komende jaren. Het draagt Montreal's aura van creatieve energie, is een bron van trots, zorgt voor meer coherentie, intu├»tiviteit en bruikbaarheid binnen de dienst en draagt bij aan lokale en wereldwijde duurzaamheid.

Naam van het project : Azur: Montreal Metro Cars, Naam van de ontwerper : Labbe Designers, Naam van de cli├źnt : Societe de Transport de Montreal /Bombardier Transportation/Alstom Transport.

Azur: Montreal Metro Cars Openbaar Vervoer

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.