Design tijdschrift
Design tijdschrift
Leercentrum

STARLIT

Leercentrum Starlit Learning Center is ontworpen om prestatietraining te geven in een ontspannen leeromgeving voor kinderen van 2-6 jaar. Kinderen in Hong Kong studeren onder hoge druk. Om de vorm en ruimte door de lay-out te versterken en in verschillende programma's te passen, passen we de Ancient Rome City Planning toe. Cirkelvormige elementen komen vaak voor langs stralende armen binnen de asindeling om het klaslokaal en de studio's tussen twee verschillende vleugels vast te maken. Dit leercentrum is ontworpen om een heerlijke leeromgeving te creƫren met de grootst mogelijke ruimte.

Naam van het project : STARLIT, Naam van de ontwerper : Catherine Cheung, Naam van de cliƫnt : STARLIT LEARNING CENTRE.

STARLIT Leercentrum

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.