Design tijdschrift
Design tijdschrift
Corporate Architecture Concept

ajando Next Level C R M

Corporate Architecture Concept ajando Loft Concept: Informatie is het bouwmateriaal van ons universum. In het havengebied van Mannheim, Duitsland, is een zeer ongebruikelijke loft gecreëerd. Het volledige ajando-team zal er vanaf januari 2013 wonen en werken. De architect Peter Stasek en het architectenbureau loftwerk in Karlsruhe staan achter het corporate architectuurconcept van de loft. Het is geïnspireerd op de kwantumfysica van Wheeler, de architectuur van Josef M. Hoffmann en natuurlijk de informatie-expertise van ajando: "Information Makes the World Go Round". Tekst door Ilona Koglin gratis journalist

Naam van het project : ajando Next Level C R M, Naam van de ontwerper : Peter Stasek, Naam van de cliënt : ajando Next Level CRM.

ajando Next Level C R M Corporate Architecture Concept

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.