Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tafel

cocktail

Tafel Het ontwerp is een zwarte cocktailtafel met interessante schaduwen die spelen op het zwart van de tafel. Het is een tijdloos ontwerp dat bij veel stijlen past. Artefacten kunnen op de verschillende onderstaande niveaus worden weergegeven om het uiterlijk van de tafel te veranderen en tegelijkertijd het tafelblad vrij te houden. De tafel is een KD cash and carry-ontwerp: kopen, mee naar huis nemen en eenvoudig door iedereen te monteren. Het ontwerp is mooi, interessant om naar te kijken, maar niet opdringerig. Cocktailtafels staan normaal gesproken in het middelpunt van de activiteit, maar mogen niet in het middelpunt van de belangstelling staan - deze tafel bereikt precies dat

Naam van het project : cocktail, Naam van de ontwerper : Mario J Lotti, Naam van de cli├źnt : Mario J Lotti Architecture, PC.

cocktail Tafel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.