Design tijdschrift
Design tijdschrift
Pannenset

MiMì

Pannenset Mimì eenvoudig ontwerp met zijn strakke geometrie onthult een groot gebruiksgemak. Handgrepen essentieel, maar knoestige vorm steekt af tegen de matgrijze gegoten aluminium behuizing en biedt een stevige grip, zelfs als deze nat of vettig is. Een enkele getrokken stalen schets, die het kookgerei met antiaanbaklaag vasthoudt, heeft geen verdere verbindingen nodig. Flexibiliteit van elastisch metaal wordt benut om een comfortabele grip te krijgen: als ze worden ingedrukt, veranderen de handvatten gemakkelijk van vorm en passen ze zich aan elke gebruiker aan. Panhandvat, met zijn gespannen draad, wijzigt ook zijn vorm. Minimaal ontwerp draagt bij aan de verbetering van de ergonomie.: Zonder materiaal kan meer en zelfs beter:

Naam van het project : MiMì, Naam van de ontwerper : Gian Piero Giovannini, Naam van de cliënt : urge design.

MiMì Pannenset

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.