Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tafel, Stoelen

Hoek af

Tafel, Stoelen "Hoek af" betekent letterlijk vertaald in het Engels "een hoek missen", maar als je zegt dat iemand een hoek mist in het Nederlands, betekent dit dat ze een beetje gek zijn. Ik dacht aan deze woorden terwijl ik aan een vriend dacht die "een hoek mist", dus het werd me duidelijk dat hoewel hij een hoek mist, hij eigenlijk interessanter is. En toen viel het me op, als je een vierkant neemt en een hoek afsnijdt, ontstaan er twee nieuwe hoeken, wat betekent dat in plaats van iets te verliezen, er iets gewonnen wordt. Elk stukje hoek af heeft een hoek verloren, maar won twee hoeken en twee legs.

Naam van het project : Hoek af, Naam van de ontwerper : David Hoppenbrouwers, Naam van de cliƫnt : David Hoppenbrouwers.

Hoek af Tafel, Stoelen

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.