Design tijdschrift
Design tijdschrift
Commode

dog-commode

Commode Deze commode lijkt aan de buitenkant op een hond. Het is erg vrolijk, maar tegelijkertijd erg functioneel. In deze commode bevinden zich dertien dozen van verschillende grootte. Deze commode bestaat uit drie afzonderlijke delen, die met elkaar zijn verbonden om één uniek ding te vormen. De originele poten geven de illusie van staande hond.

Naam van het project : dog-commode, Naam van de ontwerper : Viktor Kovtun, Naam van de cliënt : Xo-Xo-L design.

dog-commode Commode

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.