Design tijdschrift
Design tijdschrift
Commode

dog-commode

Commode Deze commode lijkt aan de buitenkant op een hond. Het is erg vrolijk, maar tegelijkertijd erg functioneel. In deze commode bevinden zich dertien dozen van verschillende grootte. Deze commode bestaat uit drie afzonderlijke delen, die met elkaar zijn verbonden om één uniek ding te vormen. De originele poten geven de illusie van staande hond.

Naam van het project : dog-commode, Naam van de ontwerper : Viktor Kovtun, Naam van de cliënt : Xo-Xo-L design.

dog-commode Commode

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.