Design tijdschrift
Design tijdschrift
Salontafel

Catena

Salontafel Een salontafel bestond uit vier bijzettafels. De ongebruikelijke plaatsing van bijzettafels vormt de L-vorm van de salontafel, een originele vorm voor salontafels. Het kost geen extra moeite om tafels als koffie- of bijzettafel te gebruiken, alleen de bijzettafels moeten in L-vorm worden samengebracht. De dragende elementen van elke bijzettafel worden gevormd door verschillende combinaties van dezelfde vorm te gebruiken. Deze eenvoudige vorm, een rechthoek met ronde rand, is ook de vorm van elke kant van de salontafel, dus de vorm van elke bijzettafel en koffietafel is anders maar gerelateerd.

Naam van het project : Catena, Naam van de ontwerper : Ay├ža Sevin├ž Tatl─▒, Naam van de cli├źnt : .

Catena Salontafel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.