Design tijdschrift
Design tijdschrift
Toegangstafel

organica

Toegangstafel ORGANICA is Fabrizio's filosofische weergave van elk organisch systeem waarin alle delen met elkaar zijn verbonden om te bestaan. Het ontwerp was gebaseerd op de complexiteit van het menselijk lichaam en de menselijke pre-conceptie. De kijker wordt meegevoerd op een sublieme reis. De deur naar deze reis zijn twee massieve houten vormen die worden gezien als longen, en vervolgens een aluminium schacht met connectoren die lijkt op een ruggengraat. De kijker kan gedraaide staafjes vinden die op slagaders lijken, een vorm die kan worden geïnterpreteerd als een orgaan en de finale is een prachtig sjabloonglas, sterk maar kwetsbaar, net als de menselijke huid.

Naam van het project : organica, Naam van de ontwerper : Fabrizio Constanza, Naam van de cli├źnt : fabrizio Constanza.

organica Toegangstafel

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.