Design tijdschrift
Design tijdschrift
Commodia Ladekast

Commodia

Commodia Ladekast Commodia by ArteNemus is een ladekast met organische oppervlakken en vormen. Het hoogwaardige uiterlijk wordt benadrukt door het gebruik van houtsoorten van uitzonderlijke kwaliteit en door uitstekend vakmanschap. Zijn vorm wordt onderstreept door het contrast tussen de houtkleur van oppervlakken en de houtkleur van randen. Bovendien krijgen materialen en afwerkingen van verborgen oppervlakken dezelfde speciale aandacht voor kwaliteit als die van zichtbare oppervlakken, wat resulteert in een esthetisch concept zonder onderbreking. Het ontwerp van Commodia is gelijktijdig met een klassieke inspiratie.

Naam van het project : Commodia, Naam van de ontwerper : Eckhard Beger, Naam van de cliƫnt : ArteNemus.

Commodia Commodia Ladekast

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.