Design tijdschrift
Design tijdschrift
Stadiongastvrijheid

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadiongastvrijheid Het project van de nieuwe Sky-lounges is slechts de eerste stap van het enorme renovatieprogramma dat AC Milan en FC Internazionale, samen met de gemeente Milaan, uitvoeren met als doel het San Siro-stadion te transformeren in een multifunctionele faciliteit die alle de belangrijke gebeurtenissen waarmee Milano te maken zal krijgen tijdens de komende EXPO 2015. Na het succes van het skybox-project heeft Ragazzi & Partners het idee uitgevoerd om een nieuw concept van hospitality-ruimtes te creƫren bovenop de grote tribune van het San Siro Stadium.

Naam van het project : San Siro Stadium Sky Lounge, Naam van de ontwerper : Francesco Ragazzi, Naam van de cliƫnt : A.C. Milan - F.C. Internazionale.

San Siro Stadium Sky Lounge Stadiongastvrijheid

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.