Design tijdschrift
Design tijdschrift
Stadiongastvrijheid

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadiongastvrijheid Het project van de nieuwe Sky-lounges is slechts de eerste stap van het enorme renovatieprogramma dat AC Milan en FC Internazionale, samen met de gemeente Milaan, uitvoeren met als doel het San Siro-stadion te transformeren in een multifunctionele faciliteit die alle de belangrijke gebeurtenissen waarmee Milano te maken zal krijgen tijdens de komende EXPO 2015. Na het succes van het skybox-project heeft Ragazzi & Partners het idee uitgevoerd om een nieuw concept van hospitality-ruimtes te creëren bovenop de grote tribune van het San Siro Stadium.

Naam van het project : San Siro Stadium Sky Lounge, Naam van de ontwerper : Francesco Ragazzi, Naam van de cliënt : A.C. Milan - F.C. Internazionale.

San Siro Stadium Sky Lounge Stadiongastvrijheid

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.