Design tijdschrift
Design tijdschrift
Hifi-Draaitafel

Calliope

Hifi-Draaitafel Het uiteindelijke doel van een hifi-draaitafel is om de puurste en meest zuivere geluiden opnieuw te creëren; deze essentie van geluid is zowel het eindpunt als het concept van dit ontwerp. Dit verfraaiende vervaardigde product is een sculptuur van geluid dat geluid reproduceert. Als draaitafel behoort hij tot een van de best presterende Hi-Fi-draaitafels die er zijn en deze ongeëvenaarde prestatie wordt zowel aangegeven als versterkt door zijn unieke vorm en ontwerpaspecten; vorm en functie samenvoegen in een spirituele eenheid om de Calliope-draaitafel te belichamen.

Naam van het project : Calliope, Naam van de ontwerper : Deniz Karasahin, Naam van de cliënt : Calliope Audio.

Calliope Hifi-Draaitafel

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.