Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tandlaser

LiteTouch™

Tandlaser LiteTouch ™ is een Erbium: YAG dentale laser (golflengte 2940 nm) voor behandelingen van harde en zachte weefsels. De Erbium: YAG-golflengte wordt goed geabsorbeerd in water- en hydroxyl-eetlustmoleculen, die de tanden en het bot construeren, en zijn daarom het meest toepasbaar in een grote verscheidenheid aan harde en zachte weefsels. De LiteTouch ™ met zijn Laser-in-the-Handpiece ™ -technologie biedt ongekende precisie en kracht, zonder ergonomische beperkingen, waardoor microchirurgie en niet-invasieve operatievaardigheden mogelijk zijn, terwijl de preventieve tandheelkunde wordt verbeterd.

Naam van het project : LiteTouch™, Naam van de ontwerper : Light Instruments Ltd., Naam van de cliënt : Light Instruments Ltd (Syneron Dental Lasers).

LiteTouch™ Tandlaser

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.