Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tandlaser

LiteTouch™

Tandlaser LiteTouch ™ is een Erbium: YAG dentale laser (golflengte 2940 nm) voor behandelingen van harde en zachte weefsels. De Erbium: YAG-golflengte wordt goed geabsorbeerd in water- en hydroxyl-eetlustmoleculen, die de tanden en het bot construeren, en zijn daarom het meest toepasbaar in een grote verscheidenheid aan harde en zachte weefsels. De LiteTouch ™ met zijn Laser-in-the-Handpiece ™ -technologie biedt ongekende precisie en kracht, zonder ergonomische beperkingen, waardoor microchirurgie en niet-invasieve operatievaardigheden mogelijk zijn, terwijl de preventieve tandheelkunde wordt verbeterd.

Naam van het project : LiteTouch™, Naam van de ontwerper : Light Instruments Ltd., Naam van de cliënt : Light Instruments Ltd (Syneron Dental Lasers).

LiteTouch™ Tandlaser

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.