Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bank Hq Branch

DBS HQ

Bank Hq Branch De opdracht van allen international was om de allernieuwste banktechnologie├źn te implementeren om de in-branch-ervaring voor klanten in hun nieuwe hoofdkantoor in de Marina Bay Financial Centre Tower, Singapore te verbeteren en te verbeteren. Het resulterende ontwerp van een retailbank maakt gebruik van een bewegingsgevoelige interactieve digitale welkomstmuur, snelle tankstations voor snelle transacties en de installatie van loketten in de semi-priv├ę-overlegpods. Het bijkantoor omvat ook een auditorium met 300 zitplaatsen en de eerste televisiestudio in het bijkantoor voor Channel News Asia. Speciale lounges voor

Naam van het project : DBS HQ, Naam van de ontwerper : Allen International, Naam van de cli├źnt : allen international.

DBS HQ Bank Hq Branch

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.