Design tijdschrift
Design tijdschrift
Drijvend Resort En Marien Observatorium

Pearl Atlantis

Drijvend Resort En Marien Observatorium Een drijvend duurzaam resort en marien observatorium dat zich voornamelijk in Cagayan Ridge Marine Biodiversity Corridor, Sulu Sea, bevindt (ongeveer 200 km ten oosten van Puerto Princesa, de kust van Palawan en 20 km ten noorden van de omtrek van het natuurpark Tubbataha Reefs), dit is om aan de behoefte van ons land te voldoen voor een manier om het bewustzijn van mensen over het behoud van onze mariene biodiversiteit te vergroten met de constructie van een monumentale toeristenmagneet waar ons land de Filippijnen gemakkelijk om bekend staat.

Naam van het project : Pearl Atlantis, Naam van de ontwerper : Maria Cecilia Garcia Cruz, Naam van de cliënt : Cecilia Cruz.

Pearl Atlantis Drijvend Resort En Marien Observatorium

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.