Design tijdschrift
Design tijdschrift
Showroom

From The Nature

Showroom De plek die de natuur vertegenwoordigt, die de mens weerstaat om het bestaan van zichzelf te verteren. In de plaats, natuurlijk hout dat zich beperkt tot betonnen textuur, kom uit de vuile betonnen textuur en stijg op naar het blauwe plafond dat de hemel in de hoek van de plaats symboliseert. Rising omhult de plek als een net en alsof het zichzelf niet kan aanraken. Dit idee overlapt de logica van de vrijetijdsschoenen die in de showroom worden getoond. De exclusieve visuele ontwerpen die op de muren werden gebruikt, betekenen vervuiling van de natuur. De dikte van de transparante epoxy is 4 mm en bedekt op het land, dus het simuleert een intensieve waterlaag.

Naam van het project : From The Nature, Naam van de ontwerper : Ayhan G├╝neri, Naam van de cli├źnt : EUROMAR ─░├ç VE DI┼× T─░CARET LTD.ST─░.

From The Nature Showroom

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.