Design tijdschrift
Design tijdschrift
Showroom

CHAMELEON

Showroom Het thema van de lounge is technologie die tentoonstellingsruimten bedient.Technologische lijnen op het plafond en de muren, ontworpen om de technologie uit te drukken van schoenen die in alle showrooms worden tentoongesteld, geïmporteerd en geproduceerd in de fabriek die naast het gebouw staat. met vrije vorm, terwijl je idealiter verzamelt, gebruik dan CAD-CAM-technologie. Barrisol die in Frankrijk vervaardigt, mdf-lakmeubels die in de Europese kant van Istanbul produceren, RGB Led-systemen die in de Aziatische kant van Istanbul produceren, zonder meting en repetitie op het verlaagde plafond .

Naam van het project : CHAMELEON, Naam van de ontwerper : Ayhan G├╝neri, Naam van de cli├źnt : EUROMAR ─░├ç VE DI┼× T─░CARET LTD.ST─░.

CHAMELEON Showroom

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.