Design tijdschrift
Design tijdschrift
Technologiebank

Absa

Technologiebank Allen International werd gevraagd om een innovatieve 'Laboratory'-vestiging te ontwikkelen in Clearwater Mall in Johannesburg. ABSA wilde de branche gebruiken als testlaboratorium om innovatieve producten en processen te ontwikkelen alvorens ze over het hele netwerk uit te rollen. Het nieuwe 'Lab'-filiaal zal zich richten op prototypetechnologie om een meer interactieve omgeving voor klanten te creëren en om nieuwe manieren van bankieren te testen. Door verschillende customer journeys te creëren voor Exclusive Banking, Retail Consultants en drukbezochte Transactional Banking, waren we in staat om een meer klantgericht kantoorconcept te leveren.

Naam van het project : Absa, Naam van de ontwerper : Allen International, Naam van de cliënt : allen international.

Absa Technologiebank

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.