Design tijdschrift
Design tijdschrift
Woonkamer Stoel

Cat's Cradle

Woonkamer Stoel Cijfers of vezels, een actueel dilemma van het ontwerpproces. We zijn allemaal beginners, maar sommigen van ons moeten eraan werken. Beginnende ontwerpers observeren elke beschikbare techniek en leren er enkele. Na verloop van tijd (~ 10.000 uur) verwerven we faciliteit (en) die ons spel verheffen / populariseren / personaliseren / bezuinigen. Ik ben dus gefascineerd door de huidige fascinatie voor media die suggereren dat de meest elementaire bouwsteen van het ontwerp het cijfer is, dat gemakkelijk te bedienen is. Het cijfer is geen levensgenererende eenheid, het is slechts een afronding naar een kleinste gemene deler kleiner dan glasvezel. Ontwerp is in ieder geval scherven, splinters en vezels.

Naam van het project : Cat's Cradle, Naam van de ontwerper : Stoel Burrowes, Naam van de cliƫnt : Stoel Burrowes Design.

Cat's Cradle Woonkamer Stoel

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.