Design tijdschrift
Design tijdschrift
Het Verpakkingsontwerp Van Kauwgom

ZEUS

Het Verpakkingsontwerp Van Kauwgom Pakketontwerpen voor kauwgom. Het concept van deze ontwerpen is "gevoeligheid stimuleren". Het doelwit van producten zijn mannen van in de twintig, en die innovatieve ontwerpen helpen hen om producten instinctief in winkels op te halen. Hoofdbeelden drukken een spectaculair wereldbeeld uit van natuurlijke fenomenen die met elke smaak associëren. THUNDER SPARK voor een pittige en opwindende smaak, SNOW STORM voor een vrieskou en een sterk verkoelende smaak, en RAIN SHOWER voor een smaak die vochtig, sappig en waterig aanvoelt.

Naam van het project : ZEUS, Naam van de ontwerper : Yoichi Kondo, Naam van de cliënt : LOTTE CO.,LTD..

ZEUS Het Verpakkingsontwerp Van Kauwgom

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.