Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tachograafprogrammeur

Optimo

Tachograafprogrammeur Optimo is een baanbrekend touchscreen-product voor het programmeren en kalibreren van alle digitale tachografen die op bedrijfsvoertuigen zijn gemonteerd. Optimo richt zich op snelheid en gebruiksgemak en combineert draadloze communicatie, productapplicatiegegevens en een groot aantal verschillende sensoraansluitingen tot een draagbaar apparaat voor gebruik in de voertuigcabine en werkplaats. Ontworpen voor optimale ergonomie en flexibele positionering, de taakgestuurde interface en innovatieve hardware verbeteren de gebruikerservaring drastisch en nemen de tachograafprogrammering mee naar de toekomst.

Naam van het project : Optimo, Naam van de ontwerper : LA Design , Naam van de cliƫnt : Stoneridge.

Optimo Tachograafprogrammeur

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.