Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tachograafprogrammeur

Optimo

Tachograafprogrammeur Optimo is een baanbrekend touchscreen-product voor het programmeren en kalibreren van alle digitale tachografen die op bedrijfsvoertuigen zijn gemonteerd. Optimo richt zich op snelheid en gebruiksgemak en combineert draadloze communicatie, productapplicatiegegevens en een groot aantal verschillende sensoraansluitingen tot een draagbaar apparaat voor gebruik in de voertuigcabine en werkplaats. Ontworpen voor optimale ergonomie en flexibele positionering, de taakgestuurde interface en innovatieve hardware verbeteren de gebruikerservaring drastisch en nemen de tachograafprogrammering mee naar de toekomst.

Naam van het project : Optimo, Naam van de ontwerper : LA Design , Naam van de cliënt : Stoneridge.

Optimo Tachograafprogrammeur

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.