Design tijdschrift
Design tijdschrift
Ladekast

Chilim

Ladekast "Chilim by Mirko Di Matteo" is een meubellijn die is gemaakt met hergebruikte 80 jaar oude vintage tapijten uit Bosniƫ. Deze originele meubelstukken zijn uniek (elk stuk is anders), milieuvriendelijk (gemaakt met gerecyclede vintage tapijten) en sociaal verantwoord (met behoud van de oude weverstraditie). Door de tapijten te combineren met "flightcase metalen hardware" (als omlijstingen) hebben we onverwoestbare stukken gemaakt die de anders verloren gegane vintage tapijten vrijwel voor altijd zullen bewaren als functionele display-items in onze huizen.

Naam van het project : Chilim, Naam van de ontwerper : Matteo Mirko Cetinski, Naam van de cliƫnt : Mirko Di Matteo Designs.

Chilim Ladekast

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.