Design tijdschrift
Design tijdschrift
Flexibel Kantoor

Suivez le guide

Flexibel Kantoor Dit concept werd ontworpen voor een ontwerpwedstrijd georganiseerd door de provincie West-Vlaanderen. De opdracht was om een grote lege ruimte midden tussen verschillende kantoren op te vullen met meubilair waar de gebruikers zich konden verzamelen. Suivez le guide is een serie van 7 delen multiplex waarin de gebruiker een andere activiteit kan uitoefenen. Ze kunnen de locatie van elke doos gemakkelijk wijzigen volgens de functie die ze nodig hebben. “Suivez-le-guide” breekt met de conventies op het gebied van kantoormeubilair. Het is een antwoord op de vraag naar andere manieren van werken en communiceren.

Naam van het project : Suivez le guide, Naam van de ontwerper : Five Am, Naam van de cliënt : Five AM.

Suivez le guide Flexibel Kantoor

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.