Design tijdschrift
Design tijdschrift
Visuele Identiteit

Le Coffret - Chambres D'H么tes

Visuele Identiteit Le Coffret is een charmante design bed & breakfast in het hart van Valle d'Aosta. Het project is ontworpen met absoluut respect voor de authentieke stijl: daarom de stenen muren, houten balken en antieke meubels. Een cirkel die de lucht symboliseert boven de driehoek die de berg voorstelt, waar de B&B zich bevindt, vanuit het idee van de opkomst van de mens in de lucht. Een Onciale-lettertype herzien in een moderne versie om de Keltische oorsprong van de vallei te onthouden, balanceert en ondersteunt een sterk en belangrijk symbool om eindelijk een logo te krijgen dat gemakkelijk te herkennen is en gemakkelijk in het oog springt.

Naam van het project : Le Coffret - Chambres D'H么tes, Naam van de ontwerper : Laura Ferrario, Naam van de cli毛nt : Ferrariodesign.

Le Coffret - Chambres D'H么tes Visuele Identiteit

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre毛ren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.