Design tijdschrift
Design tijdschrift
Horloge

Quantum

Horloge Ik wilde een andere vorm, een vorm die gedachten opriep bij sportwagens en speedboten. Ik heb altijd van het uiterlijk van scherpe lijnen en hoeken gehouden, en dat kwam terug in mijn ontwerp. De wijzerplaat biedt de kijker een 3D-ervaring en er zijn meerdere "niveaus" in de wijzerplaat die zichtbaar zijn vanuit elke hoek waarin het horloge kan worden bekeken. Ik heb de bandbevestiging ontworpen om rechtstreeks in het horloge te bevestigen, met als uiteindelijk doel de drager een geïntegreerde en driedimensionale ervaring te bieden.

Naam van het project : Quantum, Naam van de ontwerper : Elbert Han, Naam van de cli├źnt : Han Designs.

Quantum Horloge

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.