Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kalender

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalender Een unieke en speelse promotiekalender die is ontwikkeld en geproduceerd voor de portaalsite goo maakt gebruik van papierstructuren en besteedt aandacht aan functionaliteit. Deze editie van 2013 is een kalender- en schema-organizer die is samengevoegd met ruimte voor het schrijven van jaarlange plannen en dagelijkse schema's. Dik kwaliteitspapier voor de kalender en goedkoop papier dat precies goed is voor het maken van aantekeningen voor de agenda-organizer werden zorgvuldig geselecteerd en het contrast dat werd gecreëerd past als onderdeel van het kalenderontwerp. De toegevoegde functie van een invulschema-organizer maakt het perfect als een gebruiksvriendelijke bureaukalender.

Naam van het project : 2013 goo Calendar “MONTH & DAY”, Naam van de ontwerper : Katsumi Tamura, Naam van de cliënt : good morning inc..

2013 goo Calendar “MONTH & DAY” Kalender

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.