Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kalender

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Kalender Op een caleidoscoopachtige manier is dit een kalender met overlappende uitgesneden afbeeldingen, getekend met veelkleurige patronen. Het ontwerp met kleurpatronen die kunnen worden aangepast en gepersonaliseerd door simpelweg de volgorde van de vellen te veranderen, geeft de creatieve gevoeligheden van NTT COMWARE weer. Er is voldoende schrijfruimte en de lijnen houden rekening met de functionaliteit, waardoor het perfect is als planningskalender die u zou willen gebruiken voor het inrichten van uw persoonlijke ruimte.

Naam van het project : NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”, Naam van de ontwerper : Katsumi Tamura, Naam van de cliënt : good morning inc..

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy” Kalender

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.