Design tijdschrift
Design tijdschrift
Sieraden-Oorbellen

Eclipse Hoop Earrings

Sieraden-Oorbellen Er is één fenomeen dat ons gedrag voortdurend stopt en ons dood in onze sporen stopt. Het astrologische fenomeen van een zonsverduistering heeft mensen vanaf de vroegste tijd van de mensheid geïntrigeerd. Van de plotselinge verduistering van de lucht en het wegvagen van de zon heeft een lange schaduw van angst, achterdocht en verwondering op de verbeelding geworpen. De verbluffende aard van zonsverduisteringen laat een blijvende indruk op ons allemaal achter. De 18K witgouden diamanten eclips-oorringen zijn geïnspireerd op de zonsverduistering van 2012. Het ontwerp probeert de mysterieuze aard en schoonheid van de zon en de maan vast te leggen.

Naam van het project : Eclipse Hoop Earrings, Naam van de ontwerper : Takayas Mizuno, Naam van de cliënt : Takayas Custom Jewelry .

Eclipse Hoop Earrings Sieraden-Oorbellen

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.