Design tijdschrift
Design tijdschrift
Transformeerbare Bank

Mäss

Transformeerbare Bank Ik wilde een modulaire bank creëren die kan worden omgevormd tot verschillende afzonderlijke zitoplossingen. Het hele meubel bestaat uit slechts twee verschillende stukken van dezelfde vorm om een verscheidenheid aan oplossingen te vormen. De hoofdstructuur is dezelfde laterale vorm van de armleuningen, maar alleen dikker. De armleuningen kunnen 180 graden worden gedraaid om het hoofdstuk van het meubel te veranderen of voort te zetten.

Naam van het project : Mäss, Naam van de ontwerper : Claudio Sibille, Naam van de cliënt : .

Mäss Transformeerbare Bank

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.