Design tijdschrift
Design tijdschrift
Transformeerbare Bank

Mäss

Transformeerbare Bank Ik wilde een modulaire bank creëren die kan worden omgevormd tot verschillende afzonderlijke zitoplossingen. Het hele meubel bestaat uit slechts twee verschillende stukken van dezelfde vorm om een verscheidenheid aan oplossingen te vormen. De hoofdstructuur is dezelfde laterale vorm van de armleuningen, maar alleen dikker. De armleuningen kunnen 180 graden worden gedraaid om het hoofdstuk van het meubel te veranderen of voort te zetten.

Naam van het project : Mäss, Naam van de ontwerper : Claudio Sibille, Naam van de cliënt : .

Mäss Transformeerbare Bank

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.