Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kranen

Electra

Kranen Electra wordt beschouwd als de vertegenwoordiger van digitaal gebruik in de armatuursector en combineert de technologie met design om de ontwerpen uit het digitale tijdperk te benadrukken. De kranen die geen aparte handgreep hebben, trekken iedereen aan vanwege hun elegantie en slimme uiterlijk en zijn doorslaggevend om uniek te zijn in natte ruimtes. De aanraakschermknoppen van Electra bieden de gebruikers een meer ergonomische oplossing. "Eco Mind" van de kranen biedt de gebruiker maximale effici├źntie bij het besparen. Deze functie voegt vooral waarde toe aan toekomstige generaties

Naam van het project : Electra, Naam van de ontwerper : E.C.A. Design Team, Naam van de cli├źnt : E.C.A - Valfsel Armat├╝r Sanayi A.┼č..

Electra Kranen

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.