Design tijdschrift
Design tijdschrift
Multifunctionele Kledingkast

Shanghai

Multifunctionele Kledingkast Multifunctionele kleerkast 'Shanghai'. Voorgevelpatroon en laconieke vorm fungeren als een "decoratieve wand", en dit maakt het mogelijk om de kleerkast als een decoratief onderdeel waar te nemen. “All inclusive” systeem: omvat opslagplaatsen van verschillend volume; ingebouwde nachtkastjes die deel uitmaken van de voorgevel van de kleerkast die met één druk op de voorzijde worden geopend en gesloten; 2 ingebouwde nachtlampjes verborgen onder het uitstekende volume aan beide zijden van het bed. Het grootste deel van de kast is gemaakt van een klein houten stuk. Het bestaat uit 1500 stuks kempa's en 4500 stuks gebleekt eikenhout.

Naam van het project : Shanghai, Naam van de ontwerper : Julia Subbotina, Naam van de cliënt : Julia Subbotina.

Shanghai Multifunctionele Kledingkast

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.