Design tijdschrift
Design tijdschrift
Lamp

ADJUSTABLE

Lamp Onze lampen spelen in op specifieke behoeften, zijn tegelijkertijd veelzijdig en interactief en gaan veel verder dan de routine van aan- en uitzetten. Deze lampen lenen zich voor een hele wereld van nuance en helderheid, zij het voor een breed scala van binnen bereikbare sfeer- en situationele mogelijkheden tot het punt dat ze kunnen worden aangepast aan de stemming. Deze ontwerplijn omarmt de kenmerken die inherent zijn aan een charismatisch product, zij het met een avant-gardistische geest en een innovatief ontwerp, terwijl het een vernieuwende doorbraak vertegenwoordigt. Mogen we deze indrukken met u delen?

Naam van het project : ADJUSTABLE, Naam van de ontwerper : E. ROTA JOVANI, Naam van de cliënt : ROTA Y REGIFE SCP.

ADJUSTABLE Lamp

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.