Design tijdschrift
Design tijdschrift
Parkbank

S-Clutch

Parkbank S-clutch bench ontleent zijn naam aan clutch bags, omdat het zijn inspiratie haalt uit een stijlvol icoon en zijn belangrijke bijdrage aan accessorizing en stijl. S-komt uit Shelter, Stray, Street, Sunshine en Space en is een bank die ernaar streeft om aan stedelijke landschappen een kleurrijker en menselijker accent toe te voegen, rekening houdend met de kernwaarden van harmonieuze symbiose en existentie. Hoewel het een grillige kleur gebruikt die in een kinderkamer te vinden is, bevordert het een speelse benadering van het stadsleven dat letterlijk serieus moet worden genomen.

Naam van het project : S-Clutch, Naam van de ontwerper : Helen Brasinika, Naam van de cli├źnt : BllendDesignOffice.

S-Clutch Parkbank

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.