Design tijdschrift
Design tijdschrift
Parkbank

S-Clutch

Parkbank S-clutch bench ontleent zijn naam aan clutch bags, omdat het zijn inspiratie haalt uit een stijlvol icoon en zijn belangrijke bijdrage aan accessorizing en stijl. S-komt uit Shelter, Stray, Street, Sunshine en Space en is een bank die ernaar streeft om aan stedelijke landschappen een kleurrijker en menselijker accent toe te voegen, rekening houdend met de kernwaarden van harmonieuze symbiose en existentie. Hoewel het een grillige kleur gebruikt die in een kinderkamer te vinden is, bevordert het een speelse benadering van het stadsleven dat letterlijk serieus moet worden genomen.

Naam van het project : S-Clutch, Naam van de ontwerper : Helen Brasinika, Naam van de cliënt : BllendDesignOffice.

S-Clutch Parkbank

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.