Design tijdschrift
Design tijdschrift
Transformeerbaar Platform

Space Generator

Transformeerbaar Platform De ruimtegenerator vertegenwoordigt een veld van in hoogte verstelbare modulecellen. Volgens het vooraf bepaalde programma gaan de modulecellen op en neer en transformeren het platte platform in driedimensionale split-level-opstellingen met verschillende functionele doeleinden. Op deze manier kan hetzelfde platform snel worden getransformeerd voor het scenario dat op dit moment vereist is, zonder extra kosten of tijd, en een presentatieruimte, een publieksruimte, een recreatieruimte, een kunstobject of iets anders dat maar kan worden bedacht.

Naam van het project : Space Generator, Naam van de ontwerper : Grigoriy Malitskiy and Maria Malitskaya, Naam van de cliƫnt : ARCHITIME.

Space Generator Transformeerbaar Platform

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.