Design tijdschrift
Design tijdschrift
Pitch + Roll + Gps-Apparaat

Trail Ranger

Pitch + Roll + Gps-Apparaat Waarom zijn routekaarten vlak als paden dat niet zijn? Trail Ranger, een primeur ter wereld, laat je de klim-, daal- en rolhoeken van je terreinwagen vastleggen op een gps-kaart en deze delen met mede-offroaders over de hele wereld. Aangedreven door ons AXYZ-kaartenplatform, geeft Trail Ranger u ook een aangepaste rollover-waarschuwing wanneer uw rig te gevaarlijk leunt. Laat de wereld nu de krankzinnige hoeken zien die je hebt overwonnen! Omdat uw wereld niet plat is! Ga voor meer informatie over Trail Ranger en om te downloaden als een iPhone / iPad-app naar: http://puckerfactors.com/trailranger

Naam van het project : Trail Ranger, Naam van de ontwerper : Anjan Cariappa M M, Naam van de cliënt : Muckati SDD.

Trail Ranger Pitch + Roll + Gps-Apparaat

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.