Design tijdschrift
Design tijdschrift
Actieve Luidspreker

db60

Actieve Luidspreker De db60 actieve luidspreker is echt ontworpen voor gebruikers van mobiele apparaten. De stijl van de db60-luidspreker is gebaseerd op het erfgoed en de eenvoud van de Scandinavische designtaal. Het gebruiksgemak komt tot uiting in de originele vorm en minimalistische kenmerken. De luidspreker heeft geen knoppen en het strakke ontwerp maakt hem geschikt voor montage waar geweldig geluid nodig is. De db60 bevindt zich op de grens tussen home audio en interieurdesign.

Naam van het project : db60, Naam van de ontwerper : DNgroup Design Team, Naam van de cli├źnt : DNgroup.

db60 Actieve Luidspreker

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.