Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kraan

Amphora

Kraan Amphora serie is ontworpen om verleden en toekomst te verbinden en geeft een kans om de basis en functionele vormen van de oudheid te ervaren. Het was niet gemakkelijk zoals vandaag om ons levensbronwater die dagen bereikbaar te maken. De ongebruikelijke vorm van de kraan komt van eeuwen v贸贸r vandaag, maar de waterbesparende cartridge brengt morgen. Kraan retro ontworpen uit straatfonteinen uit de oudheid en brengt esthetiek naar uw badkamers.

Naam van het project : Amphora, Naam van de ontwerper : E.C.A. Design Team, Naam van de cli毛nt : E.C.A - Valfsel Armat眉r Sanayi A.艧..

Amphora Kraan

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre毛ren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.