Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kantoor Kleinschaligheid

Conceptual Minimalism

Kantoor Kleinschaligheid Het interieurontwerp is gestreept tot een esthetisch, maar niet functioneel minimalisme. De open ruimte wordt benadrukt door strakke lijnen, grote glazen openingen die veel natuurlijk daglicht binnenlaten, waardoor lijn en vlak de fundamentele structurele en esthetische elementen kunnen worden. Het gebrek aan rechte hoeken bepaalde de noodzaak om een meer dynamische kijk op de ruimte te krijgen, terwijl de keuze voor een licht kleurenpalet in combinatie met materiaal en textuurverscheidenheid ruimte en functionele eenheid mogelijk maakt. Onafgewerkte betonafwerkingen komen uit op de muren om een contrast toe te voegen tussen wit-zacht en ruw-grijs.

Naam van het project : Conceptual Minimalism, Naam van de ontwerper : Helen Brasinika, Naam van de cliƫnt : BllendDesignOffice.

Conceptual Minimalism Kantoor Kleinschaligheid

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.