Design tijdschrift
Design tijdschrift
Theaterstoel

Thea

Theaterstoel MENUT is een ontwerpstudio die zich richt op kinderontwerp, met als duidelijk doel om de brug met die voor volwassenen te verbinden. Onze filosofie is om een innovatieve visie te bieden op de manier van leven van een hedendaags gezin. We presenteren THEA, een theaterstoel. Ga zitten en schilder; creëer je verhaal; en bel je vrienden! Het middelpunt van THEA is de achterkant, die als podium kan worden gebruikt. In het onderste gedeelte zit een lade, die eenmaal geopend de achterkant van de stoel verbergt en wat privacy biedt voor de 'poppenspeler'. Kinderen vinden vingerpoppen in de la voor shows met hun vriendjes.

Naam van het project : Thea, Naam van de ontwerper : Maria Baldó Benac, Naam van de cliënt : MENUT.

Thea Theaterstoel

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.