Design tijdschrift
Design tijdschrift
Zeevruchtenverpakking

PURE

Zeevruchtenverpakking Het concept van deze nieuwe productreeks is "Vrij van". Simpel gezegd, we hebben een ongebruikelijk ontspannen ontwerp gemaakt. Typisch voor zeevruchten in blik zijn donkere en rommelige verpakkingen, ons ontwerp is "vrij van" alle optische ballast. Anderzijds is het assortiment ook voor allergie- en voedselgevoelige mensen. Het lijkt dus bijna opzettelijk een soort medisch. De verkoop startte in januari 2013 en is zeer succesvol. De feedback van de detailhandel is: we wachten al heel lang op een mooi en doordacht concept. De klant zal er dol op zijn.

Naam van het project : PURE, Naam van de ontwerper : Bettina Gabriel, Naam van de cliënt : gabriel design team – Hamburg.

PURE Zeevruchtenverpakking

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.